duet july 2010

Igår så fick jag min tidning av Haley + jordgubbspocky (och posters!), så igår så satt jag och läste och flyttade på posters i mitt rum. Dessutom pratade jag med Bianca på Skype i 3 timmar och skickade 800 bilder till henne med Hey! Say! JUMP XD

HAHAHHAA

"Lets... Play" XD


har sett bandage för andra gången

Bästa filmen någonsin... Aldrig sett en sånn här bra film förut, uwaah, jag gråter ><


lucifer

Jag älskar Taemin!


sakerna jag köpte på ikea



Och så var det lite mer som jag inte hittade bild på :)
Sedan så köpte jag det röda armbandet på Kappahl också, lånar bild av Bie :)

Nu sitter jag i bilen påväg till sundsva...

Nu sitter jag i bilen påväg till sundsvall. Min familj ska på IKEA. Jag kom dock nyss på att jag glömde min börs, så jag får låna av mina föräldrar istället, haha. Aja, nu ska jag fortsätta slöa i bilen, ca tjugo mil kvar.


tack hanna :)

Nu har Hanna farit hem, lite sorgligt faktiskt, vi hade jätte roligt. Vi pratade bland annat om tarminfektioner och mjältbrand. Nu när jag läser vad jag skrivit så låter det inte särskilt trevligt, haha. När jag var med Hanna så fick jag ett par jätte söta örhängen och en ring! Tycker jätte mycket om dom. Så tack till dig Hanna :)
EDIT; GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG HÄR, NR 6

idag kommer hanna hit~~


letter from japan

Jag fick nyss ett brev ifrån en av mina japanska mailvänner, och hon hade skickat ett halsband, en ring och grönt te till mig! Halsbandet är jätte fint! Ringen passar perfekt och jag ska dricka teét senare. Jag är jätte glad~~! ありがとうあすかちゃん!!

pocky oishiiiii

Nu har jag kommit hem ifrån Bie, vi satt mest bara vid datan och kollade på lite videor och sånt. Hon gav mig en choklad Pocky! Dom är jätte goda, ni som har tillgång till det borde verkligen köpa det (finns inte i Umeå, men hon köpte det på en marknad). Sedan så fick jag tillbaka min Kana de manga - lär dig japanska bok, som hon lånat :)


KAIBUTSU-KUN <3

Just nu sitter jag och ser på Kaibutsu-kun, den är jätte rolig. Jag har en vana av att aldrig se klart dramor, men denna kommer jag nog se klart faktiskt - den är ju inte särskilt lång heller, 9 episoder. Senare idag ska jag vara med Bie, har inte träffat henne på ett tag så det kommer också bli roligt :)


titan arum

Har du någonsin undrat hur den största blomman i världen ser ut? Den blomman kallas för en Titan Arum. Den är också känd som en "lik-blomma", för den har en sånn hemsk odör, därför att den ska kunna attrahera pollinerare. Den kan väga upp till 75 kg och bli nästan 4 meter hög! (dock så är inte den på videon så hög, men den ser ut så - fast mycket större alltså :))

är hos mormor

Förlåt för den dåliga uppdatering igår! Jag kom faktiskt nyss upp ifrån.. sjön(?) där vi badade. Sanningen är att jag åkte till min mormor igår, och.. jag hade glömt bort bloggen totalt! Idag ska vi dock åka hem därifrån. Nu ser jag på ett japansk tv-program, 嵐の宿題君, på datorn och sedan så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske leka med min mormors kattunge :)

^_^


jag vill ha den här tröjan sååå mycket

Finns HÄR och den kostar ungefär 140 kronor~~

Nu ligger jag i soffan och ska spela pokem...

dsc03930 (MMS)

Nu ligger jag i soffan och ska spela pokemon silver. När jag väl orkar mig upp ifrån soffan så ska jag försöka blogga. Men det kan nog ta ett tag, haha XD


front page






flitiga sandra

Jag känner att jag har varit ganska flitig på morgonen, jag har skickat pengar till Haley som ska köpa en japansk tidning + jordgubbspocky åt mig. Dessutom har jag gjort klart "dagens arbete" med spelen på Facebook, och så har jag repeterat 5 kanji tecken så jag kommer ihåg dom bättre! Problemet är nu att jag inte direkt vet vad jag ska göraa... XD

varit på stan

Köpte denna bikini, toppen är ifrån H&M och nederdelen ifrån Lindex


Köpte Rookies för 15 kronor på japanska :)

(Det är väldigt bra lästräning, till min japanska alltså ^^)


searching for the right bi to the ki to the ni

Hejhej ^^ Om några timmar så ska jag ner på stan, förmodligen, min mamma har fått för sig att jag ska köpa en bikini (även fast jag egentligen... inte gillar att bada, alls). Jag har funderat på att köpa någon av dessa här nedan!

 


köpt leggins + linne på h&m :)


you will see disaster!

Var snäll och lägg inget papper i toaletten, om du gör det så kommer det bli en katastrof!


- try to follow me -


mormors nya kattunge


Mitt internet funkar inte så jag kommer t...

Mitt internet funkar inte så jag kommer tyvärr inte kunna blogga mer... Åtminstonde idag. För er som inte vet är jag hos mormor. Vi har t.ex. Staplat ved, och jag har badat -med kläder-. Jag har så roligt här så jag vet inte riktigt när jag kommer hem. Men hoppas alla får det bra och.. Ja.. Har det roligt :-P


Jag har köpt ett nytt dsi spel! Zelda spir...

dsc03902 (MMS)

Jag har köpt ett nytt dsi spel! Zelda spirit tracks heter det och även fast jag inte kommit så långt så är det riktigt roligt ändå ^^


en liiite annorlunda reklam


- perfume for pepsi

Om jag ska vara ärlig så gillar jag inte Pepsi/Cola så jätte mycket, ibland så blir jag jätte sugen på det men oftast så tycker jag att det blir för... mäktigt? XD Iaf, detta är Perfume's reklam för Pepsi Nex. Dom är så söta tjejerna i Perfume, speciellt Kashiyuka - hon längst till vänster med långt hår.


- slice of cake

Den här söta väskan finns på fredflare.com och kostar ca 108 kronor! Jag tycker den är jätte gullig och skulle inte ha något emot att ha den själv, dock så tycker jag att 108 kronor är lite dyrt för en sånn sak - dessutom måste man väl räkna med frakten.


- presenter ♥ -


Fick Letters from Iwo Jima av Saha <3


Mamma köpte den här åt mig när vi var på stan idag, så jag ser den typ som en present, haha ^^


Pokemon SoulSilver! :D


Alla fem säsonger av Segemyhr~~


Och en Kodak C180 digitalkamera~~


Inte en present, men jag köpte dom här idag på stan~~
Nu har jag alla böcker i Kill me Kiss me serien ^_^

vaknade nyss

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG! :D

tävling hos linnea och lisa

Jag är med i littlemslinnea/boompoow tävling där man kan vinna jätte fina lösnaglar! Haha, jag hoppas faktiskt mest på att få vinna andra-prisets naglarna, för jag tycker dom var sötast.


gyaru makeup

 

 

 


- ovanliga kitkat smaker


Äppel-vinäger!


Espresso-kaffe!


Äpple!


Ananas!


Pumpa!


Kastanj!


Blodapelsin!

jag gick vidare i kokorochans tävling!

Jag såg nyss att jag kom vidare i Kokoro-chan's tävling där man kan vinna ett handgjort smycke gjort av henne! Jag har aldrig kommit vidare i en tävling så just nu är jag jätte glad, haha. Nu ska jag alltså skriva ett anledning till varför jag ska vinna ett smycke av henne; Jag har läst Kokoro-chans blogg sedan flera månader tillbaka, och jag älskar hennes stil. Vi verkar båda ha samma intressen. En gång så la hon upp en bild på ett smycke hon gjorde till Foki, och det var verkligen jätte fint och jag hoppades att jag kunde vinna ett sånt fint en gång - och när tävlingen kom hade jag min chans ^_^

min mormor har köpt katt!

Jag fick alldeles nyss veta att min mormor har köpt en ny katt, jätte roligt! Jag kan inte garantera 100% att det är den på bilden, men jag är ganska säker. Men det är någon av dom där katterna, och en tjej och den var grå - så det borde vara den där! Men jag vill inte göra några förhastade slutsatser... XD

skönt att vara hemma

Nu är jag hemma ifrån mina föräldrars kompisar stuga, det har varit jätte roligt där! På kvällen så spelade vi kubb, det vart oavgjort. Sedan så läste jag ca 100 sidor av Elsas Mode. Men det är faktiskt ganska skönt att vara hemma och ha t.ex. ett snabbt internet. Just nu så sitter jag och spelar Pet Society på Facebook, vädigt roligt spel faktiskt.


- taeyang ☆ g-dragon ☆ sandara -


lite bilder ifrån idag

 

 

 

 

 

 

 


4 bilder ifrån mormor

 

Hennes vedföråd :)

Jag gjorde hälften av det första "lagret", det var cirka 10 lass med skottkärran.

 

Det var så fin utsikt så jag var tvungen att ta kort.


Hahaha, pappa köpte solglasögon åt mig - j...

dsc03860 (MMS)

Hahaha, pappa köpte solglasögon åt mig - jag ser jätte konstig ut i solglasögon, så när jag ser mig själv skrattar jag bara XD snart; båttur till mina föräldrars kompisars stuga - kommer bli jätte roligt :-D


vad samlar du på?

Många människor har något som dom samlar på, och det har även jag! Jag samlar på manga-böcker och just nu har jag 158 stycken. Jag har samlat på manga-böcker sedan... slutet av 2007(?) tror jag. Finns det något som ni samlar på? Vad är det isåfall? Och hur länge har ni samlat på det?
OBS - detta är inte all manga jag har :)

 

 

 

 


two and a half men

Just nu så sitter jag och tittar på Two And A Half Men medans jag gör en lista på saker jag behöver imorgon. Imorgon så ska jag nämligen åka iväg till mina föräldrars kompisars stuga och sova över en natt, . Detta inlägget skulle egentligen vara till för bilderna jag tog hos mormor. Men min mobil-sladd fungerar inte just nu så jag ska försöka igen imorgon. :)

calorie breath

Detta är en reklam som jag tycker verkar väldigt... dum.
Man ska ha "Calorie Breath" i sin mun och andas in/andas ut under 5 minuter. Men bara 30 andetag åt gången.  Detta ska få magen att arbeta och göra en smalare. Det jag tror händer är -> man har redan något i munnen så man kommer inte småäta och därför går man ner i vikt XD

japanese street style


 

 

 


Nu är grillen igång och solen skiner som e...

dsc03773 (MMS)

Nu är grillen igång och solen skiner som en björnmamma vaktar sitt barn (jag kan ju passa på att tillägga att jag aldrig använd det citatet förut) Sedan blir det att kanske stapla ved ala norrländsk style. Ha en trevlig dag!


デブ猫・ぴやくん

Snälla, jag ber er - titta på denna videon. Den här katten är så otroligt gullig, när hans ägare lägger armen på bordet så gör han det med och om man rullar på marken - så härmar den det också. Katten heter förresten Piya, jag älskar katter ♥


vaknade klockan 6

Jag vaknade klockan 6 på morgonen, då mina föräldrar åkte till jobbet, och sedan dess har jag suttit och fixat mig inför dagen :) Jag ska åka till min mormor om några timmar och jag har rätt mycket att göra innan dess. Förresten så har jag med mig min dator dit så jag kommer kunna blogga.

elsas mode


Just nu så sitter jag och läser Elsas mode, den är faktiskt riktigt bra.
"Under några hektiska månader har modegalna Elsa Gustavsson provat på sitt livs äventyr i New York. Nu sitter hon bedrövad på ett plan på väg hem till Sverige igen. En ensam kväll får hon en idé. Hon ska starta en modeblogg. Snart ägnar hon mesta av sin tid åt Elsas Mode. Och det fungerar! Bloggn blir hennes inträdesbiljett till Stockholms glamourösa modecirkus. Elsa får gå på modevisningar, klubbarna kring Stureplan och överklassens fester i skärgården."

Nu är jag på willys, vi ska handla lite in...


Nu är jag på willys, vi ska handla lite inför helgen - min familj ska till min mormor imorgon + lördag. Och sedan så ska vi kanske till mina föräldrars kompisars stuga mellan söndag och måndag. Hoppas ni får en fortsatt trevlig eftermiddag! :)

popteen ♥

 


life is good


hahahah, älskar raywilliamjohnson

"i'm a demon baby with worms and i'm sooo offended"


hello kitty x anterprima

För ett ganska bra tag sen så hade Hello Kitty och Anterprima ett sammarbete och skapade en väske och smycke kollektion. Jag fastnade riktigt mycket för den rosa väskan och den svarta till höger, tycker dom är helt underbara. Priset varierar mellan 4000-10.000 :)

converse

Min moster kom nyss förbi och gav mig dom här som en tidig födelsedagspresent, hon har varit i Thailand och köpte dom åt mig där. Det är lite komiskt om man tittar på bilderna, dom vita ser mycket mycket större ut - men dom har samma storlek. (38)


tävling hos diimans

(Klicka på bilden för att komma till inlägget)

Jag är med i en tävling hos http://diimans.blogspot.com/. Den som vinner får ett halvband värd 195 kr och en ring värd 125 kr ifrån COCOO.SE. Jag älskar cocoo's smycken så det skulle vara jätte roligt att vinna :)


en liten berättelse


girls just wanna have fun

Detta är en Cheerleading grupp som kallas för Japan Pom Pom och deras medelålder är 66 år, varav deras äldsta medlem är 78. 78-åringen heter Fumie Takino och skapade Japan Pom Pom när hon 63. Haha, jag tycker dom här damerna är ashäftiga. Dom låter inte deras ålder hindra dom att göra något roligt, inte för att det borde det heller ^_^


arashi x to be free

Ett av mina favoritband heter Arashi och dom har släppt en ny video! To be free heter den och jag har lyssnat på den ett bra tag nu - den är riktigt bra. Jag gillar verkligen texten, av det jag förstår. Dessutom har låten "Arashi"-stämpeln på sig, haha, det jag menar är att det verkligen låter som en typisk Arashi låt utan att bli tråkig.

6 sanningar om mig

Jag blev utmanad av Bianca.

Så här går det till: Dom som blir utmanade ska skriva 6 sanningar om sig själv på sin blogg. Och du ska också skriva in reglerna i spelet.

När genomfört utmaningen ska de välja sex nya bloggare och göra en lista av deras namn. Efter att det är gjort ska man skriva en kommentar åt dem för att låta dem veta att de är utmanade och ska läsa ens egen blogg för mer information.

Här är 6 saker ni inte visste om mig

♦ När jag inte är hemma, så blir det extremt tyst hemma hos oss.
♦ Jag har just nu 158 manga-böcker.
♦  Jag har bloggat sedan mars 2009.
♦ Jag klarar absolut inte av att se på skräckfilmer
♦ Jag brukar inte sova särskilt länge, men den här sommaren har jag helt plötsligt börjat sova till halv tolv nästan varje dag.
♦ Om jag vart en pojke, skulle jag hetat Robin eller Niklas

Jag utmanar
http://rutiigt.devote.se/

http://howiehamster.blogg.se/
http://runatuna.blogg.se/

http://ammiizz.blogg.se/

http://digitallolita.blogg.se/

http://wisselpipan.blogg.se/


egg july 2010

 

 

 

 


tell me something about you

Mitt namn är Sandra Holmberg och jag är 13 år. Jag välkommnar er nu hjärtligt till www.eightythree.blogg.se! Om du vill så kan du kalla mig för Sandara. Jag bor i björkarnas stad, Umeå och föddes med blodtyp O+. Jag ska snart börja i åttan på Hagaskolan och just nu så mäter jag 165 cm över havet. Jag kan ju också passa på att berätta att jag har ett stort intresse av Japan och japansk kultur, så förvänta er mycket sånt i min blogg ^_^

 

Hoppas ni får en trevlig lässtund på min blogg!


RSS 2.0